FRESH FOOD AIGHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1491 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fresh Food Aight. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 1:09 Wij vonden het erg lekker. Aks de friet niet koud was geweest had ik 5 sterren gegeven voor het eten. En helaas miesten we er erg lang op wachten.
25 mei 2024 om 19:21 Eten was slecht patat was oud en taai en koud alsof het meerdere keren was opgewarmd broodje hamburger was ook koud en m’n broodje doner was ook niet vers
25 mei 2024 om 13:20 ik had besteld en de eten was wel erg lekker maar toen ik de deur open deed zei die man "volgende keer denken aan het weer" en liep boos weg en hij was gewoon in de auto en ik deed de deur snel open dus vond dat nergens op slaan
16 mei 2024 om 21:18 Shoarma koud, pita taai, patat was duidelijk eerder gebakken en gewoon nog een keer in de frituur gegooid om opnieuw op te warmen, want ook die was taai. De smaak van de shoarma was zeer onprettig en het turkse broodje van de schotel niet meegeleverd
15 mei 2024 om 3:05 Het eten was nog warm en het was er super snel
11 mei 2024 om 23:19 Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorger
9 mei 2024 om 7:59 Eeten kwam 20 minutten te laat en was all kaud. Aleen omdat dat heel laat was heb ik giesteren niet terug gebeld. Brodje was al kaud geworden en pattat was ook kaud en te lang in dichte plastik tasje geweest door de damp patat was niet te eeten.
4 mei 2024 om 21:37 Voor mij het beste restaurant !
25 apr 2024 om 1:09 Lekker en snel bezorgd
21 apr 2024 om 19:50 Eten wat koud en heel erg zout ! Broodje van de shoarma kon je iemands kop mee inslaan zo hard
21 apr 2024 om 9:15 Eten was koud, en niet lekker.
19 apr 2024 om 17:40 geen saus meer op de broodjes doen graag doen we liever zelf en deze keer was beetje weinig vlees normaal eigen altijd vlees genoeg