FRESH FOOD AIGHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1478 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fresh Food Aight. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 19:50 Eten wat koud en heel erg zout ! Broodje van de shoarma kon je iemands kop mee inslaan zo hard
21 apr 2024 om 9:15 Eten was koud, en niet lekker.
19 apr 2024 om 17:40 geen saus meer op de broodjes doen graag doen we liever zelf en deze keer was beetje weinig vlees normaal eigen altijd vlees genoeg
7 apr 2024 om 20:16 Ondanks dat het 50 minuten zou duren voor het bezorgd zou worden, hadden we het na ca 30 minuten niet warm in huis. Zo jammer, de kruidenpot was blijkbaar ook leeg. Ik had liever een warme maaltijd ontvangen na 50 minuten als dit.
6 apr 2024 om 14:26 fijne broodjes weer hmmmm
4 apr 2024 om 17:04 super klasse eten was lekker kwaliteit vast houden en vlees was goed warm
25 mrt 2024 om 21:48 Wat een slechte kwaliteit eten
24 mrt 2024 om 2:17 Had 2 Turkse pizza’s besteld heerlijk alleen je betaald €0,50 cent voor saus op je pizza ik had 2x knoflook per Turkse pizza bij besteld maar kreeg maar 1 per pizza.. wel jammer want je betaald er wel voor.
23 mrt 2024 om 19:46 Heerlijke Turkse pizza.. had baklava bij besteld.. en blijkbaar betaal je gewoon 1 euro per stukje baklava .. had voor €3 euro 3 kleine stukjes en moest ook nog plastic toeslag betalen.. erg jammer maar goed
16 mrt 2024 om 20:16 Heerlijke smaak
21 feb 2024 om 20:47 Heerlijk gegeten en mooi optijd bezorgd.
1 feb 2024 om 20:26 Vrolijk bezorgpersoneel, netjes gebeld dat ze onderweg zijn, eten vers, lekker en goed warm.