FRESH FOOD AIGHT

FRESH FOOD AIGHT Fresh Food Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1254 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fresh Food Aight. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 8:30 Doner box groot was niet echt groot. Was wel lekker alleen de rijst had iets minder gemogen en wat extra groente er in was lekker geweest. Verder prima dus zal hier wel vaker bestellen.
4 mei 2022 om 2:49 Alleen kaas kip en friet. Beetje jammer. En de bezorgtijd was veels te lang
2 mei 2022 om 23:52 De kapsalon had geen sla, geen komkommer, geen tomaat. Alleen friet,vlees en kaas, wat jammer was, want de smaak was wel goed en het was vers.
30 apr 2022 om 20:44 Ik vond het helemaal niks klein handje vlees een hele grote dot kaas en te veel slappe patat
28 apr 2022 om 20:43 Bestel best vaak hier Altijd vriendelijk bezorgd door de bezorgers Het eten ook goed soms is het patat een beetje slap maar dat is gewoon een verbeterpunt. Smaak altijd goed! Echt een goede tent om eten te halen en de prijzen zijn ook acceptabel!
22 apr 2022 om 20:20 Top
21 apr 2022 om 9:30 Bestelling niet compleet geleverd. Contact gehad je krijgt boze mensen aan de telefoon en enige wat ze zeggen is wij maken t volgen x wel goed. Je betaalt 3 euro voor bezorgkosten maar ze komen niet terug Waardeloze bedrijf mensen NIET BESTELLEN!!!
12 apr 2022 om 14:31 Lekker en snel beZOrgt
2 apr 2022 om 21:20 Vind altijd heerlijk maar al de 2de x 20 min te vroeg das dan iets minder als er iemand nog niet is om te eten
30 mrt 2022 om 10:25 Later geleverd als de app zegt. Beetje veel zout op de frites en het is qua hoeveelheid wel wat minimaal
28 mrt 2022 om 1:23 I ordered in this place. The delivery was really ungrateful, he didn't came to my door, and called me for get out to pick it up. When I went down, he said that the next time that he'll call me, I've to pay 2,5€, cause he has no time for wait.